GI&GI Max Power Turbo

Tharëse flokësh profesionale nga GI&GI me fuqi motorike e 2500 watts,me 6 mënyra të ngrohjes,2 mënyra të shpejtësisë së ajrit. Dizejuar për një "jetë të gjatë" me kabllo 3 metra te gjatë. Ka filtër metalik të largueshëm në marrjen e ajrit. Me 2 hapa përqendrimi të ajri për tharje të shpejtë dhe vendosje të saktë. Made in Italy 8380201379627
6,500  Lekë