GI&GI KRON Plus 2400 Professional

Tharsja profesionale Kron Plus 2400 me motor jashtëzakonisht të fuqishëm ,afatgjatë dhe dizajn ergonomik . Me fuqi të ndryshueshme dhe temperaturë të kontrollueshme , filtër ajri të largueshëm . Fuqia 2100-2400W - 220V-240V - 50/60 Hz. Made in Italy 9729801977649
5,500  Lekë