RAYWELL Shampo Poma 1000 ml

00148-RAYWELL Shampo Poma -1500 Bar Kod -8055349245232 Shampo për larje të shpeshta të përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve . Përmban mollë jeshile, vaj kamelia. Ajo ka veprim kundra renies dhe shkëlqim të flokëve. E përshtatshme për përdorim të përditshëm. 1000 ml Made in Italy 8055349245232
1,500  Lekë