RAYWELL Shampo Boma 1000 ml

Shampo për flokë të qetë. Përmban përbërës aktivë si vajra dhe ekstrakte bimore të bambos, arganit, rajsit dhe aloe veras që ristrukturojnë fibrat e flokëve dhe rindërtojnë zinxhirin e brendshëm molekular të flokëve. 1000 ml Made in Itay 8055349249544
1,500  Lekë