RAYWELL Shampo TEA 1000 ml

Shampo për trajtimin dhe parandalimit të rënies së flokëve .Përmban çaj jeshil, vaj kamelia dhe acid hialuronik. Stimulon ringjalljen e flokëve, ndihmon në rinovimin e qelizave dhe lustron flokët. Këshillohet të përdoret rreth 10 ml për çdo larje. 1000 ml Made in Italy 8055349242651
1,500  Lekë