RAYWELL Shampo Oleu 1000 ml

Shampo për trajtimin e zbokthit . Përmban vajin e ullirit , vajin e kamelisë dhe sulfurin bio. Parandalon formimin e zbokthit dhe eliminon kruajtjen e lëkurës. Këshillohet përdorimi afërsisht 10 ml për larje.1000 ml . Made in Italy 8055349242989
1,500  Lekë