RAYWELL Shampo Kera 1000 ml

Shampo për trajtim e flokëve të hollë dhe të brishtë .Përmban keratin, vajin e kamelisë, agjentët volumizues, i jep vëllim, trup dhe shkëlqim . Këshillohet të përdoret 10 ml për cdo larje . 1000 ml Made in Italy 8055349245225
1,500  Lekë