RAYWELL Shampo Kera Mini 250 ml

Shampo për trajtim e flokëve të hollë dhe të brishtë .Përmban keratin, vajin e kamelisë, agjentët volumizues, i jep vëllim, trup dhe shkëlqim . Këshillohet të përdoret 10 ml për cdo larje . 250 ml Made in Italy 8055349245126
700  Lekë