RAYWELL Shampo Lomt 250 ml

Shampo për përdorim të përditshëm,pastron me delikatesë dhe rregullon lëkurën e kokës .Është e përbërë prej ekstrakteve të lirit, vajit të ullirit për një veprim qetësues dhe pastrues. Këshillohet të përdoret 15 ml për cdo larje . 250 ml . Made in Italy 8055349249476
700  Lekë