RAYWELL Natyre performer 2 PHASES 250 ml

Spraj për mbrojten e flokëve nga nxehtësia e tharëses, ushqen në fibrat e flokëve, Sugjerohet të përdoret në flokët të larë dhe me pas thahen flokët. Made in Italy 8055349248752
800  Lekë