RAYWELL Lotion Hidra

Ampula . Është një produkt i bazuar në vajin “Tsubaki” i kombinuar me kripërat minerale dhe dyllat e kuaternizuar që mund të ofrojnë mbrojtje, butësi, dhe shkëlqim të menjëhershëm. Gjithashtu ky produkt ushqen flokët dhe i mban të shëndetshëm . Përdorimi duhet : Përhapni përmbajtjen e një shishkë në lëkurën e kokës së pastër, kryeni një masazh të ngadaltë të lëkurës . Aplikoni 2 shishka në javë për 3 javët e para, pastaj 1 shishkë në javë derisa paketimi të përfundojë. Janë 10 ampula nga 10 ml. Made in Italy 8055349248530
2,000  Lekë