RAYWELL Wax Matt 150 ml

Qiri Flokësh . Raywell Wax Matt Wax është një qiri i papërshkueshëm nga uji që i lë flokët e butë mbas aplikimit .Qiriu Raywell mund të modeloj flokët pa një efekt anësor dhe nuk lë shkëlqim në to . Made in Italy 8054383350247
1,000  Lekë