RAYWELL Crema Styling 150 ml

Krem Stilues Krem për stilim të flokëve , mundëson nxjerrjen më të mirë të flokëve dhe duke i dhënë shkëlqim flokëve. 150 ml . Made in Italy 8055349245676
1,000  Lekë