RAYWELL Gel wax Cocco 250 ml

Xhel -qiri me përmbajtje arrë kokosi, kohëzgjatja të lartë dhe me mbrojtje hiper të fortë. Është produkt ideal për të rinjtë që duan të kenë një efekt të veçantë dhe flokë të shndritshëm , gjithashtu që janë të angazhuar me punë dhe nuk kanë kohë. Nuk lë mbetje të pa këndëshme dhe eliminohet duke i larë flokët.250 ml Made in Italy 8032618832386
700  Lekë