RAYWELL Gel Pomate mode 500 ml

Xhel mbrojtës, modelon flokët në mënyrë të rregullt dhe i lë ato me shkëlqim. Gjithashtu është mbrojtës i lëkurës së kokës .Nuk lë mbetje të pa këndëshme dhe eliminohet duke i larë flokët. 500 ml Made in Italy 8032618830351
1,000 Lekë 1,200