RAYWELL Gel Wax Cocco (tenuta iperforte) 500 ml

Xhel me përbërje të arrës së kokosit është produkti ideal për të rinjtë që dëshirojnë të marrin efekte speciale dhe flokë të shndritshme. Krijon mbrojtje të fortë të flokëve dhe nuk lë mbetje, eliminohet duke i larë flokët. 500 ml Made in Italy 8032618830344
1,000 Lekë 1,200