RAYWELL Barber mode 500 ml

00166-RAYWELL Barber mode-1200 Xheli Raywell barber ju lejon të formoni flokët në mënyrën që doni , duke i lënë flokët me shkëlqim. Nuk lë mbetje të pa këndëshme dhe eliminohet duke i larë flokët. 500 ml . Made in Italy 8055349248158
1,000 Lekë 1,200