Invidia CAPELLI SECCHI E CRESPI 1000 ml

Shampo për flokë me vaj macadamia dhe kapilarë botox për volum të flokëve. Riorganizoni flokët duke eliminuar elektrizimin e tyre . Cilësohet si shampo kundër rënies së flokëve . 1000 ml. Made in Italy 8055349248585
1,200  Lekë