Invidia PREVENZIONE CADUTA DEI CAPELLI. 1000 ml

Shampo kyesisht për parandalimin e flokëve me përmbajtje të botoxit kapilar, për volum të flokëve ,acid hialuronik dhe trikoprolin që rrit procesin e ripërtëritjes së qelizave dhe siguron ushqim për rrenjën .1000 ml Made in Italy 8055349248585
1,200  Lekë