Invidia ANTIFORFORA 1000 ml

Shampo anti - zbokth me përmbajtje të acidit hijalonik, botulinum kapilar dhe squfurit bio me lëng. Kjo formulë është e përcaktuar për një pastrim të thellë të lëkurës së kokës me zbokth dhe gjithashtu parandalon riformimin e tij . 1000 ml Made in Italy 8055349248592
1,200  Lekë