Invidia MASCHERA CON KERATIN 1000 ml

Maska Invidia me Keratin është efikase për flokët e thatë dhe pa volum .Kjo maskë ri organizon fijet e flokut dhe gjithashtu i jep volum të vazhdueshëm flokëve .1000 ml Made in Italy 8055349244617
1,200  Lekë