Invidia Gel Cement 28 250 ml

Xheli Cement 28 nga Invidia mundëson stilimin e flokëve tuaj sipas dëshirës ,dhe gjithashtu iu jep shkëlqim flokëve pa lënë mbetje te pa dëshirueshme . Eleminohet duke i larë flokët . 250 ml Made in Italy 8032618836414
700  Lekë