Invidia Gel Cement 21 500 ml

Xheli Cement 21 është një tjetër linjë e Invidia . Gjithashtu ky xhel ju mundëson stilimin e flokëve në mënyrën që dëshironi . Nuk lë mbetje të pa këndëshme dhe eleminohet duke i larë flokët . 500 ml Made in Italy 8032618834205
1,000  Lekë