Invidia Cel Cement 33 500 ml

Xhel Cement 33 është shumë efikas për personat që nuk kanë shumë kohë të kujdesen për flokët e tyre , Ky xhel është shumë i qëndrueshëm dhe mundëson stilimin e flokëve sipas dëshirës , duke i lënë flokët me shkëlqim. Nuk lë mbetje të pa dëshirueshme dhe është me aromë të lehtë dhe të këndshme . Eleminohet duke larë flokët . 500 ml Made in Italy 8055349244730
1,000  Lekë