Incidia Wax Fix 28 150 ml

Xhel-qiri nga Invidia i cili fikson dhe zbut flokët dhe iu jep formën e dëshiruar të stilimit . Nuk lë mbetje në flokë dhe tregon një pamje me shkëlqim . Me aromë të lehtë dhe e përshtatshme për cdo lloj floku . 150 ml . Made in Italy 8055349244662
1,000  Lekë