Invidia Wax Matt 150 ml

Xhel-qiri nga Invidia i cili stilon flokëtduke mos lënë shkëlqim në to . Nuk lë mbetje në flokë. Me aromë pak të fortë dhe e përshtatshme për flokët e yndyrshëm . 150 ml . Made in Italy 8055349248813
1,000  Lekë