Invidia Wax Fix 21 150 ml

Xhel-qiri nga Invidia i cili zbut flokët dhe iu jep formën e dëshiruar të stilimit . Nuk lë mbetje në flokë dhe tregon një pamje me shkëlqim . Me aromë të lehtë dhe e përshtatshme për flokë të thatë. 150 ml . Made in Italy 8055349244655
1,000  Lekë