XfleX Wax Gel 200 ml

Xheli Wax është një kombinim i xhelit dhe i qiriut fleksibël dhe me shkëlqim. Shton forcim dhe shkëlqim për modelimin e flokëve. Ai është i përshtatshëm për përcaktimin e të gjitha llojeve dhe gjatësisë së flokëve që kërkojnë stilim tepër të fortë me shkëlqim. Stilimi është ende fleksibël pas shumë orësh të aplikimit të xhelit .Të përshtatshme për të gjitha llojet dhe stilet e modeleve që kërkojnë forcim duke ruajtur fleksibilitetin. 200 ml Made in Italy
700  Lekë