XfleX Lux & Fix Gel 200 ml

Xheli Lux & Fix është i fuqishëm dhe me shkëlqim ekstrem. Është i përshtatshëm për përcaktimin dhe modelimin e stilimit që kërkohet me përforcime jashtëzakonisht të forta. Përveç kësaj, xhel i jep flokëve një shkëlqim të ndezur. I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve që kërkojnë forcim në stilimin e tyre dhe një pamje super-rrezatuese. Xhel është i përshtatshëm kryesisht për flokët e shkurtër. 200 ml Made in Italy
700  Lekë