XfleX Aquae Gel 500 ml

Xhel ideal për t'i dhënë flokëve një fiksim të fortë dhe afatgjatë. Flokët bëhen shumë të, dhe realizohet stilimi i flokëve në mënyrë të detajuar . Gjithashtu xheli mbron flokët nga ndryshimet e papritura të temperaturës dhe agjentëve atmosferikë, nuk është i yndyrshëm dhe nuk lë mbetje të pakëndëshme. 500 ml Made in Italy
1000  Lekë