XfleX Fruit Gel 500 ml

Xheli është ideal për t'i dhënë flokëve një fiksim shumë të fortë dhe të qëndrueshëm. I bën flokët shumë të ndritshme . Gjithashtu mundëson stilimin e cdo lloj floku . Mbron flokun nga ndryshimet e papritura të temperaturës dhe agjentëve atmosferikë, nuk është i yndyrshëm dhe nuk lë mbetje të pa dëshiruara . Ka arome të lehtë dhe të këndëshme . 500 ml Made in Italy
1000  Lekë