XfleX Cocco Gel 500 ml

Xheli Cocco është ideal për t'i dhënë flokëve qëndrueshmëri . Flokët marin ndriçim dhe fleksibilitet . Ka nje aromë arre kokosi e cila e bën më të këndëshëm përdorimin e këtij xheli . Është mbrojtës nga ndryshimet e papritura të temperaturës dhe agjentëve atmosferikë, nuk është i yndyrshëm dhe nuk lë mbetje të pa dëshiruara . 500 ml Made in Italy
1000  Lekë