Xflex Hair Wax Strongly 100 ml

Qiri për flokët i formuluar për qëndrimin e flokëve dhe për stilimin sipas dëshirës . Nuk lë mbetje të pa këndëshme . Arome luleshtrydhe . 100 ml . Made in Italy
800  Lekë