Xflex Hair Wax Mate Holding 100 ml

Qiri për flokët i formuluar për qëndrimin e flokëve dhe për stilimin sipas dëshirës . Nuk lë mbetje të pa këndëshme . Arome klasike . 100 ml . Made in Italy
800  Lekë