Xflex Hair Wax Glowing 100 ml

Qiri për flokët i formuluar për qëndrimin e flokëve dhe për stilimin sipas dëshirës . Nuk lë mbetje të pa këndëshme . Arome e lehtë limoni. 100 ml . Made in Italy
800  Lekë