Acqua Di Colonia Lavanda 1000 ml

Kolonia ofron freski të parezistueshme dhe një pasuri të jashtëzakonshme të esencave natyrore. Përdoret mbas rrojes për qetësimin e lëkurës . Me aromë lavandoje .1000 ml Made in Italy
1000  Lekë