Hold Hair Wax 100 ml

Qiri për flokët i formuluar për qëndrimin e flokëve dhe për stilimin sipas dëshirës . Nuk lë mbetje të pa këndëshme . Arome frutash pylli . 100 ml Made in Itay
1000  Lekë