Crazy Ultimate Gel 500 ml

Xhel ekstra i fortë për flokët i formuluar për qëndrimin e flokëve dhe për stilimin sipas dëshirës . Nuk lë mbetje të pa këndëshme . Arome klasike e lehtë. 500 ml Made in Itay
1000  Lekë