Luxina Beard Balsam Cream 50 ml

Balsam i domosdoshëm për t'u kujdesur për mjekrën tuaj dhe mustaqet çdo ditë me stil. Në sajë të gjalpit shea ,vajrave dhe dyllëve natyral ajo zvogëlon ndjesinë e kruajtjes për shkak të rritjes dhe siguron kujdesin e duhur të lëkurës. 50 ml Made in Italy 8018615010149
1,500  Lekë