Luxina Modeling Wax Pomade 100 ml

Qiriu i përshtatshëm për ata që duan një pamje natyrore. Qiriu për stilim me aromë të ngrohtë dhe nga druri, të kombinuar me një pjesë agrumesh , Lejon realizimin për pamjen e natyrale kryesisht për flokë të shkurtër . 100 ml Made in Italy 8018615010118
1,500  Lekë