Luxina Matt Wax Pomade 100 ml

Qiri i fortë për mbajtjen maksimale të stilimit të flokëve , shumë i qëndrueshëm .Efekti i garantuar dhe mbajtja ekstra e fortë e stilimit e bën këtë produkt të veçantë . Nuk lë mbetje të pa dëshirueshme dhe është pa shkëlqim .100 ml Made in Italy 8018615010101
1,500  Lekë