Luxina Materia Verde Wax Pomade 100 ml

Qiriu për stilimin e flokëve me përmbajtje të aloe veras në mënyrë që floku të jetë i formuar në mënyrën që dëshironi , dhe për butësi të tij . 100 ml Made in Italy 8018615010262
1,500  Lekë