Luxina Materia Wax Pomade 100 ml

Qiriu është i lehtë për t'u përdorur për stilimin e flokëve .Ideale për pamje moderne dhe të mahnitshme që po ndiqen në tendencat e fundit . Është shumë efikas për përdorim të përditshëm . 100 ml Made in Italy 8018615010217
1,500  Lekë