Luxina Brillantina Pomade 150 ml

Qiriu më popullor i gjendur kudo .Krijon një stilim tepër elegant dhe mban flokët e butë. Dylli i natyror i bleteve dhe aloe vera të kombinuara në këtë produkt garantojnë kujdesin më të mirë për flokët tuaj. i cili do të jetë me një pamje që shkëlqen , dhe të stiluar mirë. 150 ml Made in Italy 8018615010132
1,500  Lekë