Luxina Beard Shampo 100 ml

Shampo për mjekër, me përbërës bazë bimore dhe aloe vera. Ky produkt është ndër kryesorët për t'u kujdesur për mjekrën tuaj.Përdorimi i kësaj shampo, garanton një rezultat efektiv në përputhje me nevojat e burrave, dhe e gjithë kjo me veprimtarinë më të madhe të përbërësve mjedisor. 100 ml Made in Italy 8018615010156
1,500  Lekë