Luxina Espressione Cream Aftershave 200ml

Ky është një krem hidratues i lëkurës që me formulën qetësuese e bën lëkurën tuaj të butë dhe të qetë nga brisku ose makina e rrojes ,gjithashtu jep freski gjatë përdorimit . Përbërësit e saj kryesisht menteja dhe aloe vera e bëjnë këtë produkt thelbësor për kujdesjen dhe trajtimin e fytyrës . 200 ml Made in Italy 8018615010163
2,000  Lekë