Luxina Espressione Aftershave 200 ml

Një locion i posaçëm pas rrojes që përmban përbërës bimorë aktivë. Lë një lëkurë të butë dhe të pa irrituar . Ka një aromë që qëndron gjatë,gjithashtu mban fytyrën të freskët . 200 ml Made in Italy
2700  Lekë