Luxina Beard Oil 30 ml

E pasur me vitamina E, vaj kajsi dhe vaj joba për të siguruar në maksimumin qetësimin e lëkurës dhe pamjen e dëshiruar të mjekrës . I dizajnuar për të zbutur dhe shtuar shkëlqim në mjekër, mund të përdoret gjithashtu për rroje dhe siguron hidratimin e lëkurës së thatë, duke e lënë atë të butë dhe me arome të këndëshme . Si të përdorni: Mbas rruajtjes së mjekrës dhe pastimit të fytyrës , mund të aplikoni disa pika vaji (është e këshilueshme jo më shumë se 3 pika ). Mbajeni vajin për disa minuta dhe më pas pastrojeni fytyrën me ujë të ngrohtë. 30 ml Made in Italy 8018615010170
1,500  Lekë