Luxina Crema Pre/Post Rasatura 100 ml

Është produkt ideal për mjekrën tuaj, e krijuar me përbërës bimorë freskues që e bëjnë fytyrën tuaj më të butë dhe të lustruar. Është tepër efikas për përdorim të përditëshëm. 100 ml Made in Italy 8018615010187
1,500  Lekë