COTTAGE Le caramel exfoliating shower gel with sugar 250 ml

Xheli për dush nga Cottage është projektuar posaçërisht për përdorim të rregullt. Pasuruar me mikro-grimca bimore të qumështit vaniljes dhe karamelit , ajo butësisht bën lëkurën më të butë dhe largon akumulimin e qelizave të ngordhura që e dëmtojnë atë . Gjithashtu përmban një aromë shumë të këndëshme prej karameli . 250 ml Made in France .
800 Lekë 1000